cclear

Om

Om Cclear.

Cclear importerar och marknadsför vinglas och vinkaraffer av det österrikiska märket Glass & Co. Företaget grundades 2009 av Alexis Diaz och Jonas Mörk.

Alexis Diaz har mångårig erfarenhet som restaurangchef i London. Han är också en av grundarna till det engelska företaget Austrian Glass&Co - vinimportör och distributör av Glass & Co vinglas i Storbritannien. Även skaparen av www.sibarita.se

Jonas Mörk är en erfaren företagsledare och har startat flera företag framförallt inom bygg branschen.

Om vinglasproducenten Glass & Co.

Glass & Co är ett österrikiskt företag med målsättningen att producera de främsta blyfria kristallglasen och vinkarafferna i elegant design, av högsta kvalitet och bästa hållbarhet. Glass & Co skapar vinglas som genom sin design och funktionalitet förhöjer upplevelsen och njutningen av att dricka vin. Glasen lämpar sig både för restaurangbranschen och för privatbruk.

Glass & Co producerar vinglass speciellt skapade för varje typ av vin från vitvinsglas för chardonnay och riesling till rödvinsglas för bordeaux, burgundy, chianti och eleganta dekanters. Vi har även glas för champagne, öl, konjak, och vatten.

Kontakta oss

C clear - Skarpnäcks Allé 18, 3 tr. - 128 35 Skarpnäck -
info@cclear.se - Alexis Diaz 0767 102 143

 

Kontakt: info@cclear.se